skinn tre

Den nya hungriga generationen som vill nånting i livet.

 

Klockan tio på fm idag samlades den yngre hungriga generationen på Skinnarviksberget! De goda folket som redan nu skapar gränsöverskridande aktiviteter. Som: Att alla bör vi samsas och vit som svart, fattig eller rik, gammal eller ung, flykting eller bofast Svensk, han hen hon spelar absolut ingen roll! En sistasamling uppe på Skinnarviksberget för 2013. Det pratades om ditt o datt. www.dunderdan drog till med: ”Vad är det egentligen för än förändring när det blir nytt år! Ingenting, ingenting” Tjaaa sa ja! Visst är det än förändring. Titta bara hur kalendern planeras och att alltid de sista veckorna på året händer ingenting. Sen kommer det nya lagar. Nya inbokade möten. Nya givar osv, svarade jag. Patrik frågade: ”Du Johnny som är gammal, hur uppfattas tiden då man studerade med den tid som förflutit sedan dess och den nya tiden har blivit längre än studieåren?”

skinn två

Tjaaa, svara ja. När man blir äldre och tittar tillbaka på sitt liv så flyter ju studietiden ihop med den tiden då man arbetat. Men visst! Visst minns man sitt först arbete, sin första dag i en ny skolkurs särskilt mycket. Men tänk på detta. du kan som jag gjort, studera i äldre år. Jag började med musik när jag var 45. Gick Svenska C, 2008 och fick mitt första betyg i den nya skalan och faktiskt det vart MVG.

Med i alla fall. Stämningen var god trots den bistra blåsten. Det småpratades i klungor på si så där än tre stycken. Kaffe kom och det dracks opp och den blåste bort. Förutom Linda, Cornelia, Isabel, Reginka, Trädet, Dan, Patrik och Julia, så önskar jag alla de yngre här en fortsatt kamp för rättvisan, kärleken, sammanhållningen och ert jävla härliga go! Ett gott nytt år på er alla!

SKINN ETT

HEJHOPPSTOCKHOLM 2014