5 kommentarer på “RUMÄNSKA MUSIKER OCH TIGGARE

  1. Johnny. Fantastiska bilder som förändrar den bild många har av våra medmänniskor från Rumänien och Bulgarien. Dina bilder slår broar mellan människors hjärtan – dom och vi blir vi. Där har du ett uppdrag 2014. Gatufolket från Rumänien och Bulgarien. Ett viktigt uppdrag. Ett uppdrag för EU? Gott nytt år. handslag

  2. Jag undrar, vad finns det för andra bilder av tiggare från östeuropa? De kommer hit spelar för oss och tigger pengar?! Vi får välja själva på att lyssna och ge pengar. Annat är det med alla flyktingar vi ska ta hand om, där kan vi inte välja där tar regeringen beslut om att vi ska betala? Jag skulle gärna hysa in en familj hos mig men obs då får jag också begära ersättning för det, man kan tjäna pengar på vanlig medmänsklighet? Livet kunde vara så underbart utan jakten på pengar och status. Men nu önskar jag dig ett gott nytt år,John Arthur och till din Lise-Lott (i egenskap av din “under armarnahållare”)

  3. John, du är klok och erfaren! Du gör skillnad genom att skildra de möten du gör. Precis som med de bilder du har haft utställning med så kan inte alla komma nära och skildra. Det krävs mänsklighet utifrån och in och hela vägen tillbaka, precis som du har. När du berättade om din verk på Galleri Kontrast, gjorde du skillnad för mig och efter den dagen kom jag att se mycket på ett helt annat sätt än jag tidigare hade gjort! Fortsätt berätta och visa vad du ser! Det och du gör skillnad! Gott Nytt År!

  4. Tack Bosse min Mentor, tack Marianne min stalkers! Tack Camilla för din vidvinkelsyn! Tack alla läsare för detta året! Det här blir det sista jag skriver på bloggen för i år! Tack för att jag får vara till nytta i samhället, tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.