Är slut på Akademibokhandeln. Men jag har några stycken kvar. En bok som riktar sig till dem som arbetar och forskar om utsatta/hemlösa, alltså socionomer, behandlingsassistenter, poliser, politiker och volontärer, boken öppnar även för debatter. Beställ den, uppge postadress. Priset är 230 kronor signerad plus frakt.

Tyvärr är jag tvungen att ta 56 kronor för frakten så det blir 286 kronor. En gedigen fotobok utgiven av förlaget Stockholmia, Stockholms Stadsmuseum. Epsteins Dn skrev om genombrottet sen har det bara fyllt på, se vad media skrivit om undertecknad, de är inte lite på få år men styrkan att vi från botten plötsligt reser oss upp är inget jag drömmer om Det kommer bli verklighet!

Nedan följer ett litet utdrag med fotografi. Swisha till 0765957939

På bänkarna finns en stadigvarande gemenskap. Där skrattar vi ofta. En del människor som knallar förbi oss gillar inte när vi har kul. Varför vet jag inte riktigt. Men sammanhållningen är konstant hos oss. Sommar som vinter, varmt eller kallt, det spelar ingen roll. Vi sitter där i vått och torrt. Här
på bänkarna vid »Tullen«, Hornstull där Tanto, alltså Tantolunden, börjar har många av oss kommit och gått. Denna extremt tidiga förvårsdag var det absolut ingen skillnad. Det som visar försmaken av vår är dom saknade handskarna men vinterpjucken, dom sitter kvar.

 

 

STADIGVARANDE GEMENSKAP

 

STADIGVARANDE GEMENSKAP