Härligt ja hann kolla på Fjellis, del två, Rehabskuggor power till Christer å räkna me att ja e på G att hänga på till Fotografiska då ja nu köpt årskort! Fjellis vännen! Tipsa mej när det e på G där! Fika o spana både kurvor o format:) http://blogg.dn.se/epstein/2013/10/21/skuggor-i-tekniska-namndhuset/ Den här nr 30 höjde sig lite extra i mitt spanaröga:)

 

helg 1

 

Nu ska ja va enormt bussig och tala om att denna bild nedan är tidningslådans lock från lådan utanför Pressbyrån Slussen.

 

helg 2

 

Så ett besök till mitt Tullen. Där står-hänger Tomas med jämna mellanrum o ber om en spänn eller två. Heja Tomas!

 

helg 3

 

Om ni inte tidigare fattat att de e här är vyn vid pissplatsen bredvid ”helikopterplattan” Så bör ni nu veta detta! En klassisk pissplats ”o så”

 

helg 4

 

Den här ”jycken” har jobbat i många år nu i speltobiks Tullen. http://www.direktenhornstull.se/Pages/Default.aspx?k=38  Så vitt ja vet i alla fall…

 

helg 5

 

Å givetvis ska Patrik o Slaktarn  ”vifta lite” innan sola går ner…

 

helg 6

 

Så bara så där, stötte ja på Johan. Vi har kampat ihop både i vått o torrt. Johan fd postmästare som gick över till att saluföra Situation Stockholm. Å de gör Johan med glans!

 

helg 7

 

Lajla då? Jo vi brukar nu för tiden stöta på varandra när vi far mot den Harmoniska Byn, där Lajla har sitt krypin.

 

helg 8

 

Så till sist. Vi, Risotto, Magnus Hansson, http://www.gatansmat.com/#!bakgrund-och-syfte/c1qii  dunderdan, http://dunderdan.se  Vladi ”Songgaar”  Lyssna på musiken!! Och Vladis kraft! http://www.youtube.com/watch?v=6VgcXt09DEE&app=desktop med inbjudna artister satt o hade en liten genomgång på engelska!! Ja höll på att smälla av. Men Cissi, hon sa de som sas, till mej! i svensk översättning!! Tack Cissi!

 

helg 9

 

Vänta nu ett tag! Har du Facebook? Ha! De har ja me!!! Så bli min gillavän https://www.facebook.com/ekeberts?ref=hl