En hel del polisingripanden har jag lyckats plåta. Men jag tror nog att det här fotot, taget då Obama kom på besök, är den vyn där det händer mest saker. Ja de ser nästan komiskt ut. På trappen ni ser satt det tre grabbar och pimpla en öl. Mes se de fick dom inte göra denna dag då presidenten alldeles snart skulle dyka upp. Här på foto nr ett får jag syn på andra sidan: Polisingripande.

OBAMA 1

 Så ja o Dennis knallade över precis innan gatan stängdes av för passage. Då hade ytterligare några tjänstemän dykt opp dit gatufolket absolut inte fick visa sig denna dag. De gjorde ju knappast bilden sämre att polisen vart ännu fler. Eller vad säger du?

OBAMA 2

 Och så dagen efter ser jag massa foton DN tagit. Och vad får ja se?? Jo, mej själv på DN-foto. Se dom röda pilarna jag gjort. Där står jag i min orangea skjorta och västen så klart. Uppe på en låda!! Hihihi perfekt ju.

OBAMA 3

 Och så: Om DN plåtade från öst, plåtade ja från väst! Ser ni Obama i bilen? 

OBAMA 4

 Jo, den här polis-poseringen går väl inte heller av för hackor? 

OBAMA 5

 Eller den här! Denna dager va polisens dag, helt klart. Snacka om att dom trivdes med kollegebesök på ett par tusen si så där. Jomen visst! Visst är de ändå tur att det finns poliser! För hur i hela Frida Matilda (inspirationsord från Bosse Scön) skulle de annars se ut?

Hur tror du det skulle vara i samhället utan ordningsmakt? Har du funderat på det nångång? De har ja!!!

OBAMA 6

Så gillar ni mej! klicka nedan nu!

https://www.facebook.com/ekeberts