Sverige står still, soc står still och vi utsatta får inga pengar för det är semesterstängt!

Ja, verkligen!

Många av mina vänner får inte de fjuttiga småkronorna i tid och det gäller särskilt i juli/augusti.

En hemlös/utsatt kan aldrig ta semester från allt och måste alltid ha allt rätt, kvitton och så. Skulle det komma nåt extra att betala går aldrig det. Kan gälla en oväntad el-räkning också för den som tillfälligt fått nåt eget litet rum. (det händer FAKTISKT! nåt futtig gång! sanna mina ord!

När ”Micke lappen” (Mikael Adermalm, bild i DN idag) går ut och beklagar sig är det verkligen illa!

Jag tror inte det finns en mer rak och ärlig människa än ”Lappen”  (heja Micke! stå på dej!!) Men jag är så enormt glad att se min vän på bild iallafall och inte vara hängig och sjuk som polaren med såren.  

Vi får gå omkring dödssjuka och leva på härbärgen. Att ha Hiv och kraftig infektion hör till vardagen för oss och tycker inte längre det är ovanligt att vi dras med värre sjukdomar en så.

Min vän Harley och många många till – vi blir bara 40-50 år – får sluta sina sista fjorton dagar på Erstabacken sjuksal för hemlösa. Jag har självt vart inlagd där men överlevde.

Veckan före Jul skänker alla en tia! På juldagen har den normala massan mättat sitt dåliga sinne genom tian han har skänkt men sen är vi glömda resten av året!

Fy fan! Fy fan va det är vidrigt! Jag grät i morse när jag läste om mina vänner!

Men, heja Lappen go on!

http://www.dn.se/sthlm/svar-situation-for-hemlosa-pa-sommaren