PUSSY RIOT

Omänsklig dom på två år för de tre unga rockande damerna. I Sverige skulle ungdomarna knappt fått böter. Avstängda från platsen möjligtvis. Denna dom verkar komma från medeltiden. Har verkligen inte Ryssland kommit längre? Tydligen inte. Två år i fängelse är jättelång tid för en ung människa. Hoppas vi i Sverige slänger ut Ryska Ambassadören. Med dessa lagar tycker jag inte Ryssland ska få ha sådana världsliga mandat. http://www.dn.se/nyheter/varlden/pussy-riot-overklagade-domarna resterande två medlemmar har dragit från landet.

2 kommentarer på “PUSSY RIOT

  1. I konsekvensens namn så borde vi i så fall slänga ut alla ambassadörer från samtliga länder med islam som statsreligion. Eftersom det är belagt med dödsstraff i dessa länder om man skulle komma på tanken att göra samma sak där. Och det straffet är väl liiite strängare än 2 år. Tycker du inte det?

  2. Hur vet du det? är du fullkomligt säker på det Mats?
    Jag ser på detta som i jämförelse med hur vi eller jag rättare sagt ser på orättvisor. och sen om det är Islam eller va fan som helst har väl ingen betydelse!
    Jag blandar inte in religion så vitt ja vet. Vill du blanda in det så gör så! De är nyttigt för mej att lära mej. Jag är obeläst men använder förnuft och tänker med hjärtat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.