Hallå hallå gott folk! Härom (2 Sep) gick jag spatserandes stan. Närmare bestämt Hamngatan från NK ner mot Norrmalmstorg. Under knappa kvarten plåtade jag på denna strecka en hel del bilder jag nu döpt till VASSA TRIANGLAR I SPEGLINGAR. Igår lade jag ut de tre första av trettiosex foton. Nu lägger jag ut tre stycken varje dag där du har möjligheten att också upptäcka detaljer/kulörer/valörer/vinklar som går igen i de tre.  Och detta gör jag fram till boksläppet 12 september http://www.stockholmia.stockholm.se/ Den bejublade dagen. Då dubblar jag, lägger ut de sista 3×3 foton plus en bonusbild. Så nu har ni varje dag tre nya bilder att se positivt fram till. Hoppas dessa kan komma till nöje och även öppnar din egna kreativitet, fantasi, minnen av sorl, buller och shopping.

Du vet, ja kan ju för tusan inte bara springa omkring och plåta gatufolket, lite annat vill ja ju syssla med, eller hur fröken ur. HEJHOPPSTOCKHOLM som i vanlig ordning står för att det finns nog ett hopp om vår storstad trots allt.

Så varsågoda! Följ nu med på en resa i speglingar och vassa hörn! Här kommer bilderna fyra till sex, av alltså trettiosex: VASSA TRIANGLAR I SPEGLINGAR.

vass 21 4 av 364/36

vass 22 5 av 365/36

vass 23 6 av 366/36