Igår natt. Staden fortsätter på Östermalm att slita hårt på nätterna. Några nätter i veckan kommer städpatrullen på Östermalmsgatan och städar den redan rena gatan! Hej å hå!

Samtidigt som våra offentliga toaletter på Södermalm är ur funktion eller så nedkissade, nedbajsade eller avstängda så det blir en omöjlighet att hitta en toalett! Om man som jag behöver kasta vatten väldigt ofta.

Blir detta ett praktiskt problem för mej. Dom få buskområden det tidigare gått att osynligt, försiktigt smyga in i för att pissa!

Ja mer osynligt och snyggt en alla dessa hundar!

Dom är numera borttagna runt medis och andra platser. Vi kör ett hej å hå till tycker jag!

 

En tanke: Om staden skulle haft förmågan att praktiskt tänka till lite. Så skulle dessa städpatruller på Östermalmsgatan skäras ner med 75% tammefan, utan att det för den skull blir mer skitigt! Ja spanar var dag på gatan och ser hur lite smuts det är här. Det är inte mycket skit att hänga i julgranen vill ja lova!

 

Ta då 75% av Östermalmsstädningen och flytta till att hålla rent och öppet på våra offentliga toaletter på ex Södermalm. En ren gissning så skulle dom stålarna räcka till att ha ett städpass varje timme på varje toalett på hela Södermalm.

IMG_8011

 

IMG_8021IMG_8018IMG_7755 IMG_7751 IMG_7750 IMG_7749