Jag gnäller inte på konstnärerna eller deras verk, tvärtom! Men jag tvärsågar Snösätragränd i Rågsveds industriområde graffitispektakel Spring Remake. Plötsligt ”är alla medborgare” intresserade. Alla media måste skriva om denna dag! Inget sågas plötsligt. Nu är allt vacker tillåtet och grymt avancerat. Fyfan vicket fitteri säger ja!

Sen att dessa konstnärer är äkta kämpar i sin genre Mårten. Zigy. Zappo och alla andra graffitikonstnärer är en annan femma. Givetvis tycker utövarna också om denna dag. Men media och den stora vandringen till denna plats helt plötsligt gillar jag inte. På denna plats har det länge blommat graffiti men vem fan har brytt sig?

Nä, de va grus i maskineriet som själsligt haltade

graf7

 SER NI DEN FELANDE LÄNKEN?

 

graf1

DEN HÄR ROSTGREJEN ÄR LIKA VACKER OCH KONSTNÄRLIG SOM DET FLESTA FÖREMÅLEN VAR PÅ ÅRETS LILJEVALJS VÅRUTSTÄLLNING.

graf8

DEN HÄR KONSTNÄREN HADE HÖG KÄNSLA FÖR FÄRGKOMPOSITION

graf2

EN AV LEGENDERNA INOM GRAFFITI POSERAR BREDVID MEJ

graf9

NÄ, ALLA FOTAR VÄGGARNA, JAG FOTAR HELLRE ANNAT DÅ

graf4

EN GRAFFITIKONSTNÄRSLEGEND BREDVID DOKUMENTÄRFILMAREN FRANK ARSCBERG

graf13

VEM VAR DET SOM STARTADE GRAFFITISPRIDNINGEN I SVERIGE? FRÅGA UGGLAN!

graf3

TVÅ VÄNNER SER VEM SOM ÄR STARKAST. INGEN VANN

 

Nu kommer det roligaste! Plötsligt såg jag två ungdomar som rökte på helt ogenerat. Tänkte vavv det vill jag fota. Planerade kompositionen. Ville ha folk på varje sida i kompositionen. Med den vackra målningen i bakgrunden. När mitt redigeringsarbete höll på härom ser jag i bilden en man med svart mössa (höger i bild här nedan) Plötsligt tror jag mej känna igen honom. Så jag mailar honom och får det bekräftat. Det var ingen mindre en regissören Peter Grönlund som släpper långfilmen Tjuveder med Malin Levanon i huvudrollen på bio nu till hösten. En film som jag förövrigt medverkar i med ett par scener som Johnny Verktyg. Länk till artikel om filmen: http://bit.ly/1OEwRAN Då jag medverkade i inspelningen, tyvärr fanns det hinder för mej att visa mina foton och skriva om filmen ”bakom kulissernas kulisser” Nån hade ordnat ensamrätt att skriva om filmen. Märkligt egentligen att jag förbjöds skriva om den. Det hade ju gett produktionen fler vinklar och större spridning. Men så är det i vår fyrkantiga värld.

graf10

PETER GRÖNLUND BARA DÖK UPP I KOMPOSIONEN! GRYM FILMARE! SOM ÄVEN GJORT FILMEN GLÄNTAN