Hej på er och hjärtligt välkomna alla nya läsare! Jag vill även hälsa mina äldre läsare allt gott så här mitt i sommaren. Fler och fler tycks hitta hit, nya som äldre läsare då från bloggen http://hemlos.situationsthlm.se/johnny/

 

Jag har precis tackat ja till ett hedersvärt uppdrag, att fylla ut Magnus Kök kokbok http://www.magnuskok.se/se/aktion-n%C3%A4ra-dig/kokboken-8558557 med dramatiska, nyttiga och friska berättelser från mitt liv. En bok som är tänkt att släppas till Jul. Överskottet av boken går till att stötta hemlösa och utsatta genom Stadsmissionen försorg och jag lovar er, detta blir nice!

 

Ni kommer se hur del efter del till boken hamnar här! var och varannan dag i ett par månaders tid.

Alla mina inlägg kommer inte vara till boken. Jag har TRE KATEGORIER inlägg som ni ser. ”Mina texter” ”Dikter och poesi” och nu har jag fyllt på med kategori ”Kokboken” del 1 finner ni redan ute under kategorin ”Kokboken”.

 

Så: Ni som endast är intresserade av den blivande ”Kokboken” vet nu hur ni lättast skiljer på de olika inläggen.

 

PS: Idag slöt museet och jag ett avtal. Stockholms Stadsmuseum investerar i mina 45 stycken digitalt födda fotografier (kopior) jag hade utställt på ”Bildens Röst” galleri Kontrast.

 

 

Fotovy: Sthlm Stadsmuseum Ha en bra kväll :))