Första natten på M76 Huddinge slutade i chockad tillstånd för mej.

http://psykiatrisydvast.episerverhosting.com/mottagning-avd/avdelning-m76m78/

Om inte ledningen omgående idag gör något åt denna situation skickar jag detta till Patientnämnden.

Unknown

Unknown-1

TILL PATIENTNÄMNDEN

KLAGOMÅL ANGÅENDE PERSONLIG KRÄNKNING OCH SÄMRE MÅENDE

 

Mitt namn är John Arthur Ekebert

 

Blev inskriven på avd M76 torsdagen 21 augusti 2014. Rum 4 placerade personal in en säng till. Ett tvåbäddsrum, där det redan alltså var fullt, låg två patienter. Fanns alltså inget skåp att låsa in mina saker. Ingen sänglampa inget nattduksbord.

 

”Rumskamrat” Patient Roland rum 4 är dement/Alzheimers påstås det. Jag vaknade av att denna Roland kladdade på mej, tog otäckt på mej. Jag upplevde detta som mycket hemskt och kränkande. Och han var på mina tillhörigheter som låg på en stol bredvid mej. Det har förvunnit både snus och frukt.

Jag tillkallade personal givetvis. Men kände mej chockad/rädd och arg. Jag har även som barn två gånger blivit sexuellt/våldtagen, antastad som satt sina spår.

Svaret jag fick var att ”Roland inte hittade”

 

Så här får det inte gå till på en Psykiatrisk avdelning. Därför skriver jag till er Patientnämnden. Jag begär/önskar att något görs åt detta/dessa situationer: Det går inte – hälsomässigt att blanda folk hur som helst.