För ett par år sedan ungefär – i runda slängar – såg jag en papperslåda på Situation Stockholms redaktion med en uppmaning: ”Lägg gärna en lapp i lådan där du beskriver vad en bostad är för dej och vad en bostad betyder för dej. Jag gör mitt examenarbete på KTH Arkitektshögskolan. Varma hälsningar Shirly Holmberg” slut citat Shirly.

Jag gjorde så, la en skriven lapp i lådan om hur jag tyckte. Så blev det som så då att Shirly och jag vart goda vänner. Och när jag och Lise blev inbjudna till arkitektskolans utställning av den då blivande arkitekten fick jag klart för mej att jag under denna period vi lärt känna varandra hade vart Shirlys Musa, alltså en inspirationsperson (Någon som fungerar som inspirationskälla till kreativa uttryck, såsom bildkonst, musik, poesi eller dylikt)

mer text efter bild

  

 

Shirly har ritat ett helt bostadsprojekt, hus och rubbet, ute vid Islandstorget PÅ EN OBEBYGGD FASTGHET! helt nära T-banan.  Bostadsminister Stefan Atterfall, de här är ett seriöst tips! Se nu till någon som läser detta här att Stefan också får vetskap om de här. Då kan Ministern alltså kontakta Arkitekt Holmberg på http://www.collagearkitekter.se/ för nu har Shirly fått jobb! GRATTIS min vän! Tack för din tid i Stockholm och du är sååå mycket välkommen hit igen, de vet du! PS: öppna en filial här i Sthlm! Du är en underbar människa Shirly! Kram och lycka till. Lise hälsar till dej.