REVOLUTION POETRY

 

Kan det annat än värma ens hjärta när den nya yngre hungriga generationen bjuder med mej på sådana här tillställningar!

Inte nog med detta gott folk! Arrangören för stunden slängde in mej som den som skulle öppna Revolution Poetry http://www.facebook.com/events/149472068521829/ denna tidiga lördagsafton.

Om jag nu minns rätt – men det finns på offentlig film – så sprang jag upp på scen viftandes med armarna så publiken skulle se mej. Greppa micken och ropa ”Tjena alla kottar alla vänner som jag känner” och frågade killen som satt vid nåt mixerbord till vänster om mej hur han mådde. Nämnde att det är min vän http://dunderdan.se/ som ordnat med mej. Och så berättade jag lite om att det poetiska stycke jag kommer läsa handlar om hur vi människor förstör jorden men att jag i detta poetiska stycke tar förstörelsen på mej, därav namnet (JAG) inom parentes. Publiken höll med mej genom en ”susning” applåder och rop, på frågeställning: ”Visst förstör vi vår jord”

(JAG)

Jag! exploderar själsligt, pyr som en vulkan, sakta äter jag upp mej själv!

Som en parasit! vandrar jag på jorden, ältar mitt snack, ljuger och narras!

Tills luften runt om darrar! i avsky!

Då, spricker ljuset upp, värmer min själ till glöd.

I det oändliga…