Nyss såg jag ett nyhetsklipp på aftonbladet. Gjorde fullskärm i fönstret. När klippet var slut började reklam streema. Då gick det inte att stänga av eller byta fönster så länge reklamen gick.

Jag fick då lov att slå igen datorlocket.

Vad tycker du om att företag lägger upp reklam på detta viset? Nu undrar jag om företag verkligen får göra så. Själv skulle jag vilja anmäla. Om du har fullskärm i detta klipp kan du sen inte stänga av datorn så länge efterreklamen går. Får ett företag verkligen ha en sådan aggressiv reklam. Vet nån om detta går att anmäla och hur det går till att anmäla så gör jag det. Det känns i alla fall kränkande och vidrigt. Det var en otäck olycka med ett flygplan. Jag hade helst velat komma i eftertanke men då fick jag skrikande reklam i ansiktet. Ska en dataanvändare verkligen behöva slå igen datorlocket för att få stopp på reklamen?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20264035.ab

DÅLIG REKLAM

EXEMPEL PÅ DÅLIG REKLAM