Ja är väl inte svart, varför säger du det va! Va! Svara!! För det är bara som det ser ut! För det är bara du som säger det och ta inte min gröt för då smäller det jävligt ont! Rullar segt in i utför? bort? ta mej inte istället! inte mej? vad tänker jag? Konstigt?

Dörren går upp och källaren stänger. Vad tyst det är och vad är det som kryper på golvet? Ser du det? Ser du, det kryper, aaaaaj! De kryper in i mej överallt. Jag kan inte vifta bort de. Nu är de på väg in i näsan, i örona och dom biter mej i magen. Dom biter sig in överallt, in, in och det gör ont, ont, ont. Jag försöker slita bort dom från huden men det går inte. Jag blöder överallt. Dom äter sig in i mej, det blöder.

 2013-09-01 22.56.58

Men de gör inte lika ont nu. Blodet rinner behagligt på kroppen. Behagligt på kroppen, ahh ååå va skönt det känns! Hahahaha, ahh, å va skönt. Vad bra jag är vad stark och vilka fina tankar jag har, bara jag! Nu tar jag på mej luvan. Nu ska jag gå ut i natten och få tag i, insekter…