Jaha! hade vart på Krukmakargatan 36 igår, alltså S-Sthlm redaktion och surrat om fyra sidor foton tidningen köper in av mej till augustinumret Så väl klar där gick mina steg till korsning Timmermansgatan för att invänta 55an till Humlegården. Nu kom det sig som så att polisen beordrat bussar på viss strecka mellan Södra Station och Mariatorget – att INTE! Stanna därmellan. Brand, bråk? Skitsamma för stunden. Ja slappa! Och de gjorde denna man också som var poseringsglad! hahaha vicken stil!

 

I blickfånget närmast iakttar en annan man mej då jag lämnar foto-sessions posesion för att som sagt knalla till Slussen. Vi slänger ett ord och det visar sig vara Hami Dagli närmaste man alltså en handlare som köpt upp den solkiga videobutiken i kvarteret Mullvaden. Korsning krukmakargatan/Timmermansgatan. Hami bjuder in mej till den blivande butiken.

 

 

Där så samtalar jag med den nya ägaren som är en jättetrevlig snubbe från fjärran länder. Det är tänkt att öppnas en fin special livsbutik på tisdag. Min känsla: Äldre Livs-butik typ allehanda: Bra där säger jag.

 

Efter ett snabbare besök till Djurgårskyrkan för att reka inför mitt föredrag där på torsdag begav jag mej till en fest som DE Y bjudit mej till. Alltså den nya unga, goda, hungriga generationen bestående av filosofer, rappare, poeter, fotografer, artister. Det är en ära för mej att bli med-bjuden in i deras varande. DE Y i runt 25-årsåldern o ja 55 bast. Men det tycker alla är naturligt. Igår fick ja ytterligare några DE Y som vänner. På bild: Simon, mannen med det godhjärtade skratten får present. Simon! Grattis till lyan och bemärkelsedagen!!