Vademecum och Silicon blandar du så blir det tuggummi.”

”Silicon är nämligen giftfritt och används bl.a. för att limma akvarium.”

”Asfalt kan du också använda som tuggummi förresten.” Citat från gubbarna.

Själv tog ja i plugget och sprutade in klister i käften från de där trekantiga klisterflaskorna i plast du vet, med en röd pip, de blev också tuggummi.

Thedojja. Du tar en liten sup T-sprit. Den spyr du upp. Sedan tar du en sup till. Då spyr du bara upp hälften. Sen tar du en sup till och den stannar kvar i magen. Du blir full som ett ägg. Men det värsta är att du luktar som kattpiss. Om du råkar ha eget hem kommer grannarna klaga på: ” Vem fan har släpat in en katt här?” Då gäller det att hålla färgen. Berättelse från i går kväll.

Här haglar det skämt mellan butthetsperioderna i sfären.

På måndag åker – låt oss kalla honom för Kalle – en bra stadig social man hem och börjar om med ett förhoppningsvis sundare liv. Jag har tjingat hans plats i matsalen. Fönsterbord.

IMG_2351

HAMNVIKSHEMMETS HUMORSTJÄRNA ”HERR KALLE” BLEV IMPONERAD AV MIN MODERNA KAMERA.

”Kalle” testar kameran

IMG_2358

SMÅSNACK I KVÄLLING

Byresan till Nynäshamn blev stressig för mej i går. Hittade inte i billighetsaffären det jag ville inhandla. Sprang hit och dit i Nynäshamns lilla centrum. Så hängde jag ganska mycket med gubbarna igår på området på em.

Köpte två triss ja givetvis losa. Men även en Harry Boy. Tro mej när ja säger att jag ligger + i Harry Boy. Tippar mycket sällan men det händer. Idag lördag är det andra ”hålltider” Frukosten förskjuten en timma, fika vid 13 och brunch vid 16. Hmm?

 

Aj!!! En spindel bet mej i halsen härom! Märkligt. Efter bettet hinner jag göra så mycket. Springer så snabbt. Äter så mycket. Skriver som slåttermaskinens tickande i jorden.

Hittar försvunna namn. Talar i telefon. Skriver. Redigerar bilder. Har ett öra på politiken. Tittar TV. Fikar. Och allt på en enda gång.

Blev så snabb att ja han i kapp spindeln å sköt ett skott eller två!

spindelmannen

BLINK, BLINK

Nu svischar vi vidare. Snart har ja sett alla veckans 4ans Idol som går i ett streck på lördagar. Kul program på många sätt.

Lite avslaget just nu ser nog gamla filmen Grease med travolta på 4an om en timme.

Rastlösheten äter upp mej. Vicket spretande detta inlägg vart.

Huvudbyggnaden

IMG_2321

I DEN BLÅ TIMMEN

Vi hörs

http://www.stockholm.se/Fristaende-webbplatser/Fackforvaltningssajter/Socialtjanstforvaltningen/Stockholms-boende–och-behandlingsenhet-for-vuxna/Hamnvikshemmet-/