Som sagt! Vad sitter högst upp på Stadshuset? Skitsamma då! Du skulle ändå gissat fel, basta!

Här hjälps vi åt att städa efter behov, förmåga och ”vana” Efter morgonmötet igår fick jag en impuls att städa det närmsta våtutrymmet för mej, dusch, WC.

Efter städningen fick jag torka piss nedanför toaletten fem gånger. Nån eller några ”spiller bredvid”

Nu börjar mina cirklar här växa som ringen på vattnet. Rör mej längre och längre ut.

Igår eftermiddag kom det en jätteskur. Satt under tak, ett av flera uteställen på området.

lusthuset

SKIT ATT JA INTE HADE KAMERAN BEREDD NÄR ÖSREGNET SMET NER MELLAN SOLSTRÅLARNA IGÅR. GOA GUBBAR SOM VILL VA MED I BILD NU VID FRUKOST.

Ja, ja. När de nästan slutat sprang ja å hämta kameran. Och fota lite ändå. Efter en störtskur blir det så fina reflexer på mark och vegetation

nyregn 3

nyregn 1

HÄRLIGT GLITTER FRÅN REGNET

Hade mardrömmar i natt. Att jag letade efter amfetamin och fick tag i det.

Så injicerade jag.

I vanliga fall brukar en dröm aldrig komma ända fram. Men i natt gjorde dom det. Jag drömde även att några kamrattjuvar stal min gitarr men jag fick hjälp av Polisen. Dessa drömmar beror nog på att igår kväll här ”såg” jag nånting. ”Tar tag i det idag.”

Märkligt nog – trots att jag inte somnade förrän 0100 – var jag pigg och alert långt innan klockan 0700. Ett friskhetstecken om nåt. Min slitna lever repar sig. Tack vare att Lise har givit mej en stor låda SuperDuperVitaminer och kosttillskott.

Lise låda med dundervitaminer mm

vitaminer

VITAMINPORTIONER I VÄRLDSKLASS

På dagens morgonmöte frågade jag: ”Den som tycker det är trevligt att stå i piss eller sitta på piss räcker opp en hand” Ingen räckte upp handen, så klart!

Sedan berättade jag – i psykologisk stil – hur vi alla bör göra och inte göra. Fick med mej hela gänget. Vi skrattade med varandra, vi gamla gubbar med droppande urinstråle, hahaha.

Stället är handikappanpassat. Flera gubbar har ”fylleben”

rolatorhissen

HANDIKAPPANPASSAT BOENDE

 

Idag är det byresa till Nynäshamn så vi får möjlighet att billighetshandla.

Ha en bra dag!

sistakort

 

http://www.stockholm.se/Fristaende-webbplatser/Fackforvaltningssajter/Socialtjanstforvaltningen/Stockholms-boende–och-behandlingsenhet-for-vuxna/Hamnvikshemmet-/