Håkan ”Nordman” Hemlin och Jacob Gordin berättar om sina liv varvat med svängiga låtar med tänkvärda texter.

JH2

HÅKAN HEMLIN

Håkan kör i Acapella sin dunderstora hit ”Vandraren” med stämsång av Jacob mitt i låten. Vackert säger jag bara! Håkan har en mycket speciell sångstämma, det kom verkligen fram under denna kväll i Hallunda Kyrka mitt i december.

JH3

JACOB GORDIN har inte bara sprattel i benen. Han har gunget i guran också.

Duon presenterar sig som narkomaner! Att nå botten. Tappa allt. Rockstjärnor glamour. Knarka såklart. Sen kommer baksmällan. Allt tappas, familjerna gråter. Blir hemlös och lever fan! Allt med ADHD i bagaget! Drömmar som blev verklighet. Drömmar som uppfylldes. Drömmar som sprack tack vare de jäkla knarket. Grabbarna är nakna i föreställningen och får med sig publiken i musikgunget och budskapet.

JH5

FULLT ÖS

Frågestunden efter är lite halvtam från publiken. Men va ska man räkna med? Publiken som var (tror jag) speciellt inbjudna ungdomar lyssnade på det goda budskapet.

JH1

JACOB BJUDER IN PUBLIKEN ATT: ”STÄLLA VICKA FRÅGOR SOM HELST”

Och att passa sig för ex hasch som är inkörsport till värre tyngre droger. ”Det går bra en stund sa Håkan, men sen spricker det.

Nu är duon fria!

JH4

TVÅ LIVSGLADA UTAN KNARK

Både Jacob och Håkan var mycket ödmjuka och öppna med sitt liv, sina resor. Budskapet var främst riktad till ungdomarna såklart.

Den här föreställningen är ett måste för flera ungdomar.

Det går att kontakta artisterna här: http://hemlingordin.se Duon är sponsrade av 

http://hellstonemusic.se