Järngänget har dykt opp igen!

Fick ett trevligt brev och ett medföljande foto. Brevet, en händelse från fotoutställningen Planket i somras. Och där träffade familjen Erik Lilja. Se Länk: https://www.ekebert.se/ekeberts-kansla-gnestaplanket-2014/

Mitt opp i värsta tryckande tropikvärme, ja ni minns väl de varma sommardagarna! Här återger jag det positiva brevet men med en litet tillägg/rättelse. Nedan fotot.

20140726-Stugan-4090

FOTOGRAF ERIK LILJA

”Vi träffades på planket i Gnesta, och jag berättade att de personerna som är på din flyers på vinnarbilden Järngänget din reklambild för din bok

Dom brukar sitta utanför vår mataffär vid DN-skrapan. Jag köpte ju boken, och flyers.

Fick dessutom en extra flyers bild att ge dem om jag stötte ihop med någon av dem. 

Jag tänkte bara berätta att jag för ett tag sedan träffade dem från fotot Järngänget (och hade den med mig) Han som står näst längst till höger med röd jacka. Han var först avvaktande när jag började prata, sedan visade jag bilden för honom, han kopplade inte direkt men efter några sekunder förstod han vad den föreställde och blev både överraskad och glad! Han fick bilden och en slant, sedan dess brukar vi heja på varandra varje gång jag går dit och handlar. Tyvärr pratar han inte engelska så jag vet inte så mycket mer om honom. Det var kul i alla fall!

Du får i mailet också en bild jag tog i samband med planket. Det är min fru man ser till höger, och min son vars kalufs skymtar i nederkanten. Ha det så bra, och tack än en gång!

hälsn. Erik Lilja 2014-10-12

Trevlig brev ju, i höstrugget. Och givetvis var det ju Härföraren – den rättvise Pompilius (röd jacka) som accepterade att ta i mot ett vykort på dom själva, alltså Järngänget själva. Tusentack Erik med familj att ni delger mej och fler därtill med en positiv solskenshistoria, den här.

Järngänget