Författaren tillika skribenten satte sig ner på www.fridays.se för en gångs skull! Beställde en juice Crandberry, cash trettiotre spänn. På inrådan av kära Lise som sa i telefon när jag i rask takt va på väg till nästa grej efter träffat en viss kock: http://www.magnuskok.se/se/hemma-hos-4492881 ”SÄTT DEJ NER SA JAG! VILA OCH DRICK NÅNTING!”

Där satt jag alltså på Stureplan efter jag fått en beordran av Härföraren Lise att relaxa mellan varven. Sammanfattade både det ena och det andra. Slöt ett muntligt avtal till denna dag. Att verkligen leverera 110% av alla mina åtaganden. Det första muntliga avtalet idag hade jag redan arkiverat tillsammans med alla andra aktuella kontrakt från både öst och väst och det avtalet skall hålla samma klass som alla andra uppdrag. När jag läppjat klart på denna förträffligt goa dricka gick jag till butiken m-store. Efter ett konstruktivt samtal med expediten finner jag två modeller aktuella för mitt dagsbehov. Stationär Mac-Touch modell MC814S/A pris 17995:-

eller MC813S/A Pris: 15495:- Tjaa? Hugget som stucket eller?