14 maj 2021.

Nu auktionerar jag ut sista HÅLL HÖJDEN! av upplagan på 8000 st. Det gör jag av flera anledningar. Vill vara med att bidra till Gatans Vänner en förening som hjälper utsatta i Sthlm startad av Nettan Göthlin 2011 – för deras arbetes skull och att jag har och får själv väldigt mycket stöttning av GV! Lektör Katrine Bibliotekstjänst skrev b.l.a “Boken vänder sig till de i sina yrken kommer i kontakt med hemlösa. DN skrev: https://www.dn.se/blogg/epstein/2013/09/12/john-arthur-ekeberts-skakande-skildring-inifran-missbrukarlivet/ Många media har tagit upp denna bok. Utropspris är 200 kronor vilket jag själv behåller, resterande belopp går till GV. Jag signerar boken till köparen samt skriver på den vita sidan några stycken om vad boken betytt för samhället och mig sedan den kom ut. Även hur köparen kommit över det sista exemplaret Den här boken blir alltså unik för köparen. Så nu uppmanar jag ALLA som tänker att det här är bra – att bjuda på, över varandra så slutsumman också blir otroligt unik. Hoppas innerligt av hela mitt hjärta att boken får den rätta ägaren! Handslag / John Arthur “Johnny” Ekebert – överlevnadsgeni

6 juni 2021  kl 15:00 såldes sista HÅLL HÖJDEN! på auktion till Nina Lirfeldt för 1500:- Det är skrev jag på den vita sidan:  “Genom denna bok som nu är i din ägo – har Socionomer, politiker, läkare och alla samhällsintresserade medborgare fått möjligheten förstå mer än den misär hos Gatufolket som är den allmänna bilden.. Detta ex är det sista av 8000. Att just jag skrev om och fotograferade – det står skrivet i stjärnorna.  Det har aldrig tidigare gjorts en bok i Sverige på detta vis. Personligen är HÅLL HÖJDEN! ett av det viktigaste för mej att vända negativt liv till positiva” Tack