Skulle knalla in till Mia Klintevall, Galleri Kontrast o fråga om hon var intresserad av att ha min vinnarbild Samtidsbild i galleriet ”Järngänget” som den heter https://www.ekebert.se/vinnarbilden-jarnganget/

Men Mia hade semesterstängt. Bredvid ligger ett galleri Grafiska sällskapet, tror jag det heter.

Där inne satt en man och spelade munspel. Jag riktigt sögs in i galleriet. Det var Södertälje konstnärskrets http://www.kretsen.info  som hade en samlingsutställning.

 

A

Den musicerande mannen Olof Näslund http://reportagebyran.nu var en av utställarna och hade alltså dagens pass på galleriet.

Idag arbetar Fotograf Näslund i en speciell stil. Genom Photoshop.

 

Men den första bilden jag fastnade för var denna.

B

OLLE QVENNERSTEDT ”stå på dig”

 

”EKO” som jag tror den heter, men är osäker. Kan hetat ”KÄLLA” eller ”STILLA” Vacker i alla fall.

C

EVA-MIA SJÖLIN

 

”Ibland blir jag ett konstigt djur” Lockade mej att tänka lite djupare på oss civiliserade människor.

D

ANNA ESPMARK

 

Ja, då kom vi till den musicerande mannen Olof Näslund verk. Olof bjöd idag på fyra verk uppsatta på väggen samt ett blädderalbum som jag fann mycket intressant, särskilt bilden på gatubrunnslock, som jag vid tillfälle önskar byta till mej. Vilket skaparen av verket gick med på. Få se hur det kommer gå med det. Men i alla fall.

Här ser vi Olof språka vid med publiken

E

FIN INFO OM VERKEN GAVS

 

Närbild och översiktbild på Näslunds bidrag till utställningen.

F

G

 

På söndag är det sista chansen att se denna samlingsutställning där jag här endast valt ut att visa några av bildkonstnärerna.