Den organiserade kriminaliteten har bytt skepnad enligt mej. Nu ingår våra största banker i den tjuvaktiga världen genom att utnyttja ekonomiskt svaga individer.

Eftersom jag en gång i historien hamnade hos fogden så har jag inte haft ett vanligt bankomatkort hos Handelsbanken, utan det har hetat ”Frikort” med tio fria bankomatuttag per år sedan har varje uttag kostat tio kronor. Det blir många % i ockeravgift från Handelsbanken då jag ofta bara får in en hundring eller två på kontot.

Mitt frikort var slitet så jag beställde ett nytt. Men det banken höll käften om var att det nu ingår en avgift på 300 kronor. Så jag hamnade minus 300 kronor. Två dagar senare får jag en straffavgift på 100 kronor också.

Snacka om att utnyttja redan utsatta människor med svag ekonomi

KORTET

NYA BANKOMATKORTET

Because I once ended up in the history of the enforcement officer, I have not had a regular ATM card at Handelsbanken, but it has been called ”Free pass” with ten free ATM withdrawals a year ago, every outlet cost ten crowns. There will be many% charge from Handelsbanken where I often receive just $ 100 in the account.
My free pass was tired so I ordered a new one. But the bank kept quiet about was that it included a fee of 300 SEK. So I ended up minus 300 crowns. Two days later I get a penalty of $ 100 also.
Talk about the use of already vulnerable people with weak economy