Jag var ute och cyklade på en förmodad stulen hoj en varm midsommarafton och detta långt ute på landet nära en småstad. Ärendet: få tag i tjack alltså amfetamin. Där ute på landet står det ett gäng blandbrukare, alkohol hasch amfetaminfolk. Bra där tänker jag och får napp. Jag och en kvinna från sällskapet cyklar förväg, bilen drar sån uppmärksamhet till sig. Pundarbilen med resten av gänget kommer efter. Kan inte låsa cykeln. Framme vid ett bostadsområde går vi upp till en lägenhet. Tjejen som sagt hon ”hade” visade sig att de var hasch hon hade att sälja. Så kom resten av det digra gänget upp. Som vanligt tog jag kontakt med ledaren. Satte mej bredvid honom. Han började hala fram ”nåt” va de nu va. Jag tog fram plånboken och sedelbunten. Det visar sig att han också bara hade hasch. När jag halvligger där bredvid ledaren med öppen plånbok försöker han stoppa ner sin hand i den. Jag avstyr det snyggt och knallar snabbt ner till cykeln som var borta. Det här utspelade sig på en höjd. Eftersom jag som barn var mycket snabb på ryggsim så tänkte jag och gjorde det också – hoppade upp i luften och simmade ryggsim i luften ner mot vägen, hahaha, kände jag, ingen rädsla. Där landsvägen fortsatte gick det också nedför en jävla lång strecka. Jag fortsatte simma ovanför den nerförgående landsvägen och fick upp en otrolig fart i luften. Det fanns bara en sak som oroade mej: Att jag skulle krocka med en stillastående bil eller köra ur kurvan eftersom jag låg i ryggsimmläge. Jag lågflög och simmade lika fort som bilar åker, endast ett par meter ovanför vägen. Hade allt under kontroll för ovanlighetens skull. Det fanns inte än skugga av en chans att jag skulle på något vis råka illa ut. Härligt och spännande äventyr som slutade lyckligt. PS: simma lugnt :))