BRANDVARNAREN

Jag brukar slå bort brandvarnaren med en liten vinklat sopkvast genom att svinga den över huvudet, som en yxa, men jag har slutat med det. Det är så jobbigt när sopen går sönder – för det kan den göra ibland. Jag brukar få slå ett, max två slag på brandvarnaren som ALLTID! Jämt vart jag än har bott, sitter FASTSKRUVAD i taket. Det låter krach när brandvarnaren flyger bort i ett par bitar max! Särskilt på intuitioner och då är ALLTID brandvarnaren så ”trimmad” att det börjar jämt tjuta i den så fort man tjuvröker på rummet! Endast två gånger har jag somnat bort från en cigg i sängen som då fjuttat eld. Bägge gångerna har jag vaknat när det brunnit och hunnit kasta ut sängarna från fönstret, de e sånt som händer. En polare till mej hade ett annat knep. Han satt nämligen en kondom på brandvarnaren. Sen va de fritt fram att till och med röka brass! Konstigt? Men kondomen, den blåstes liksom upp efteråt, där den satt i taket över brandvarnaren. (Mystiskt, men tjuvdrag från vinden tror vi de va)

HEJHOPPTUMBA här kommer ja!!

3 kommentarer på “BRANDVARNAREN

 1. Hej hopp Tumba! När åker flyttlasset? Skönt att se att det rullar och rör på sig.
  Många kramar från Norrland!

  • Heja Norrland, e de nå snö där?
   Magnus håller på att samla grejor som i en värsta Karl-Bertil Johnssonanda. Han åker just nu runt med en släpkärra och tar mot saker människor vill ge mej i Västerås och Sthlm. Och läjaot-killarna blir visst klara idag KOKBOKEN o de bli med massa foton jag tog från år 2011 som blev över från de 45 fotona. o Den långa texten först i KOKBOKEN o de korta insprängda mellan recepten Och den 6 december är jag och blir presenterad som en av tre nya författare till Stockholms Stadsmuseum förlag Stockholmia. Så denna underbara lilla lägenhet. Nytt badrum med klinkers o plopp i karet ja bara trycker på o värsta strålen ju. o parkett i rummet, ny kyl frys. Allt e nästan sprillans 3263 kr mån. 27kvm där köket tar en stor plats o bad. perfekt. Efter IKEA sängen 140 cm bred är det kvar att möblera på 6 kvm. Då har jag även en luftspalt mellan sovdel o resten av rummet. Kram Norrlandsyxan! Du måste komma förbi när du e i stan. 20 minuter med pendeln. 20 min till Lise med buss. Stannar utanför gården. Heja Shirly

   • Ingen snö, men rätt mycket halka.
    Härligt med läggan! Såg bilderna här ovan med Magnus som inreder. Han är verkligen en schysst människa. Men fan då John! Det är så jävla roligt! 😀 Såg ju riktigt trevligt ut, det kommer bli så himla schysst när du boat in dig om några månader eller så.
    Ser framemot kokboken som tusan, får man den i julklapp eller är det dags att gå in själv och beställa en? (har tutat på hela jobbet om att det är årets julklapp, så det blir nog några leveranser upp till norr.)
    Klart jag kommer och hälsar på! Hoppas ju på att jag ska kunna få mig ner efter den 25/11, får se vad dom säger på jobbet … och vad plånboken säger såklart och tyvärr.
    Heja heja John

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.