Det känns jättebra att det finns efterfrågan på min bok HÅLL HÖJDEN! En fotobok med berättande texter som beskriver den utsattas intressen och vardag likväl helger. Vad vi gör och hur vi tänker som hemlös utsatt i Stockholm. Du köper den av mej.

Bor du i STHLM med omnejd kan vi ses. Annars postar jag den när du givit mej din adress och Swishat 230:-till mitt nr 0765957939

Här ser du en av fotografierna med berättande text

Drakenbergsparken där Tantolunden börjar. Vi på bänkarna benämner detta ställe ”Bänkarna i Tanto” eller ”Tullen” Här, där Stockholms största park börjar, är det helt fritt fram att förtära alkohol, men det är inte det som gör att vi samlas här. Vi samlas här för dels bor en hel del lirare runtomkring. Det ligger ett bolag ganska nära. Men det kanske viktigaste: Tanto med omnejd är för oss det enda stället där man kan råka somna in utan att bli muddrad och plundrad. Och det är inte ovanligt att om man tappat något eller glömt nåt ser någon till att sakerna kommer till rätta. Det kan vara allt från en bunt Situation Sthlm till hela ryggväskor, kepor och … ja faktiskt vad som! Men visst, tiderna förändras även i vår säregna sfär. Det kommer in nytt folk som inte förstår dessa ”Tullens koder” Medborgarna här runt har också en speciell tröskel och förståelse för ölisarna. Ofta känns vi som ett naturligt inslag i området. Flera original vistas runt Tullen och inte att förglömma – söderandan!”

MINA GOA GUBBAR I TANTOLUNDEN
MINA GOA GUBBAR I TANTOLUNDEN

Här har du en länk till artikel om boken som DNs Lars Epstein skrivit

http://bit.ly/1ZhU7dc