bärsärkagång som är en gammal stridsteknik

De var en gång nån som bodde på ett typ av nåt kollektiv. En morgon när hen vaknade regnade det och var kallt. Trött och sur gick han in på den kollektiva gemensamma toaletten. Där hade nån inte gjort rent efter sig. Så hen blev besviken. Men tog i alla fall och städade.

 

En smutsig toalett möttes hen av på morgonen

IMG_2384

DENNA OHYGENISKA OCH SMUTSIGA TOALETT MÖTTES HEN AV

 

Hen spottade i nävarna. Stoppade ner den knutna näven i fickan en kort stund.

Därefter tog hen tag i detta och storstädade den gemensamma toaletten.

IMG_3210

STORSTÄDNING I STORA EFFEKTIVA MÅTT

 

Hen gick sen till medicinmannen ställde sig i en för dagen lång kö och sen gjorde den dagliga morronkontrollen. Vidare gick hen till den gemensamma matsalen. Där hade det också bildats kö. Folk stod och visslade, luktade på sina blommor. OCH BLOCKERADE FRUKOSTBORDET! Trots att det fanns små fat att lägga bröd och smör, pålägg mm på och genom den handlingen bildas inte kö vid frukostbordet. Men det hade för länge, länge sedan glömts bort på kollektivet. Det hen brukar äta var slut. Nu började hen bli smått irriterad. Folk glodde på hens kalla snabba kroppsspråk. Då skrek hen: Va fan glor du på?

 

Hen åt i alla fall lite frukost och gick sen genast till sitt kontor och skrev ut upplysningslappar hen satt på utsidan av WC-dörren. På insidan av WC-dörren och ovanför toalettsitsen.

IMG_3212

IMG_3211

 

Snipp snapp slut nu va sagan borta. Nä inte borta. Men hen relaxade i det hen hade åstadkommit medans nordanvinden blåste och regnen stod som piskrapp mellan hus hem och gudarna vet inte vad.