Tog en sväng till grabbarna i Tullen. Alltså mina ”goa gubbar i Tanto” som i runda slängar icke gör en fluga förnär. Möjligtvis lite ”lomhörda” fram mot ”kvällingen” då den verbala ljudvågen kan ligga en aning högt. Vår huvudstad ÄR tillräckligt stor för alla medborgare! Var och hur ska nu Roffe Poffe Päronpung (vänster i bild) och resterande styrka sitta och ”läppja” aningen på en pilsner eller två??? Roffe har suttit där sedan han va spädbarn!!!! ”över femtio bast!!!” som han uttryckligen bad mej skriva. Men vi kanske inte räknas som medborgare utan snarare under att vara medborgare.

Nu är det som så att: som i ett vindkast har kommun tagit bort båda bänkarna. Den i mitten av trappen ner till Hornsbruksgatan från Högalidsparken och den på gatan nedanför (se länk http://hemlos.situationsthlm.se/johnny/2011/05/titta-vi-stadar/ eller http://hemlos.situationsthlm.se/johnny/2011/10/fin-fin-dager/

Staden ska ha plats för alla!! Var ska nu ölgubbarna sitta? Låt oss få en bättre anvisad plats i så fall. Den här åtgärden löser inga problem, om det nu egentligen skulle vara ett problem. Men framförallt, detta är att slå någon i ansiktet. Ingen sa till att nu tas era bänkar bort. Bänkarna togs bort så som på så många andra ställen i Stockholm där ölisarna sitter. Om det nu skulle vara ett sådant stort samhällsproblem. Men det är det inte, att vi sitter nånstans. Vi flyttar på oss precis så som andra minoritetsgrupper har fått göra i historien. Det ska bli intressant och se vart vi flyttar denna gång! Det är några normala medborgare som gnällt bara. Men man kan se det som så här också: Eftersom en viss grupp som inte kan rå för att dom finns men som bara är där blir behandlade på detta nedvärderande kränkande sätt så är dom inte fullvärdiga medborgare! Detta liknar diskriminering av en grupp tillika utsatta som har oerhört svårt att komma till tals. Ingen tar oss på allvar, vi är dömda till ett utanförskap! Detta är klart ett bevis på grovt övertramp. Jag har även under åren noterat att flertal av de normala medborgarna ”väljer” att gå ner just där ”bara” för att ha någon att reta sig på, något att klaga på och då ligger dom avvikande dåligt till! Det skulle vara och är hur lätt som helst att passera ner vid nästa nerfart i så fall. Detta är systematisk förföljelse och trakasserier som drabbar redan en utsatt grupp.