Nej, detta får inte vara sant!

Hur kan kommun gå med på att krascha en av Stockholms finaste och mysigaste parker som ligger på en sluttning.

Engelska Gymnasiet ovan och Ringvägen nedan.

Det ryktas om att det finns en fastighetsägare på andra sidan engelska Gymnasiet som mer eller mindre mutar sig fram för att kunna bygga.

Tydligen har det gått så pass långt att flertal politiker gått med på att spränga bort denna – en av stadens harmoniska sluttande parker.

Här vandrar pensionärer varje dag, liksom vanligt hederligt folk som promenerar i denna fina sluttande park.

Det är länge sedan det satt massa ölisar här, så oss kan de inte ha som anledning att förtäta och ta bort de få grönskande områden i staden som finns kvar.

Trodde detta var en lögn men planeringen är tydligen igång.

 

Vi Medborgare bör göra allt i vår makt för att förhindra denna här negativa förtätningen du kan först och främst gå med i Facebooksidan, se länk nedan.

Att förtäta staden räcker nu. Har du inte vart i den yttre staden förövrigt på ett par år känner du inte längre igen dig.

Det byggs och förtätas precis överallt. Samtidigt medians befolkning växer blir både parker och toaletter mindre i staden. Hur tänker mupparna till bestämmande politiker. Vi bör bygga på bredden eller en stad till!

Tja, de är ju bara se typ Uppdrag Granskning så ser man hur låg intelligensen är bland de styrande politikerna i landet. Muppar som inte vet vad affärer är, alltså för medgörliga och godtrogna eller måhända giriga.

Skulle kunna äta upp en hatt om det inte även florerar olika slags mutor, korruption alltså bland pampar och politiker, de kryper ju även fram mer och mer.

Gå med i gruppen som vill bevara vackra harmoniska parken.

Här är länken: https://www.facebook.com/search/top/?q=Bevara%20Tjurbergsparken

Nä, nu får det vara slut med förtätningen och tjuvandet av våra få grönområden. Och stackars de som bott många år i ett område och så plötsligt skjuter en stor fastighet upp och skuggar samt tar bort utsikter.

Jag själv skulle gråta blod om kommun bygger ett hus jämte mig.

Frihetens känsla vart tar den i vägen? Glädjen dör ju!

Här kommer lite fakta om parken:

”TJURBERSPARKEN På 1600-talet användes området till betesmark. 1920-talet låg det här gårdar och små stugor. Bostadshusen vid Ringvägen byggdes på 1920-talet.”

Nu skall alltså den fastigheten närmast Ringvägen bli av med utsikten mot parken och hela parken blir ett stor huskomplex. Parken anlades på 1930-talet. Träden i parken är almar med jättekronor.

Italienska Popplar växer här.

I en liten damm uppe vid terrassen står två otroligt fina bronshästar som sattes upp av skulptör Berto Marklund 1979. Katarina hembyggdsförening har mer detaljer.

 

Hjälp till nu ni som vill bevara våra parker som det tuggas på mer och mer.

Hur tänker politikerna på den redan befintliga befolkningen!

Ja säger bara, Stopp och belägg!

Sprid gärna detta och DELA!

Det är oerhört viktigt att vi medborgare börjar ryta högt!

Inte knyta näven i fickan!!