Ja kan inte låta bli, denna förbannade Stureparken!

Fotat fotar, fotat fotar! kan inte låta bli.

Att se ALLT!!!

Runt denna förbannade Stureparken!

Sture! hallå! Hundar. Hundar som skiter, de e snyggt, snyggaste hundar.

Fot skriker husse! vänder sig sakta om, tittar åt vänster, tittar åt höger och gör de en gång till.

I E, E, A, E och så ett B! Ackordet sörru! ackordet och säg inte, ”bara”!

Då får du ett nackskott!

Runt hela Stureparken finns spår.

Bajskorvar, ett ord som känns obehagligt att skriva.

Ännu äckligare att få på sin oskyddade sko!

Ovankant kortsida Humlan till Valhalla rakt norrut mot Stadion typ.

Ge fan i typ!  På en radie av cirkus, ganska exakt, åtta kvarter –

har jag studerat hundbajs som är äckligt att skriva, äckligt att se.

Än äckligare att få på dojjan!

”Dessa spår av spillning äro jägarens bästa fynd!”

Jag kan idag exakt säga från vilket djävulsdjur (för så står det i Bibeln om hund, fick ja lära hos extremisterna, då de begav sig) art, sort och individ spillning kommer ifrån

De går alltid i samma spår.

Östermalmsborna – har det visat sig – har en större tendens att fritt låta sina hundar fritt spilla på både trottoar och gräsytor än övriga befolkning.

Dock sker alltid detta efter den blå timmens underbara tid, alltså vid det redan mörka tillståndet. (därav fotot från Stureparken under den blå timmen)

stureparken

 Extra, extra, extra rapport!

”Idag kom det en hundägare springandes ner mot Stureplan. Helt chockad fann en ordningsvakt vid svampen hundägaren som berättade att han blivit överfallen av en man som kletade ner honom med hundlort! Förövaren Rebellmannen i Silverbil var inte Lord men snudd på, fortsatte hundägaren.”

 

Oj, oj, oj! Nu kom en av hundägarna gåendes med sin hund efter mörkrets entré. Den stora hunden stannar och trycker ut sin förnämligt stora korv, stolt och glatt viftandes med svansen och får en gobit av husse. Ägaren till detta djur ser åt ett annat håll. Då hund äro ”redo” går ekipaget igen. Den stinkande bajskorven ligger kvar och det ryker om den.

Då skuttar jag fram och tar upp korven med mina plasthandskar. Springer ikapp hundägaren och slänger ena halvan av jättebajsboll rakt – smash!!! – i trynet på Östermalmsbon!

Den andra halvan tar jag och gnider in i hundägarens kläder!

Hunden får fnatt! Får frispel och hoppar älskansvärt på sin husse! Slickar sin ”matte” i ansiktet och viftar på svansen och springer rakt över Vallhallavägen och försvinner in bakom stadion nånstans.

 

Extra, extra, fortsätter:

”Hundägaren von Sprätt Stekarkung som nyligen blivit överfallen av en galning uppe i Stureparken framlägger med djup sorg att förövaren rebellmannen i Silverbil kidnappat hans dyrgrip hunden Carloss värd över hundratusen kronor.”

 

Samtidigt när detta händer, föll det sig in som så att ”nån” spelade upp en låt på Youtube som heter krigsmaskinen: http://www.youtube.com/watch?v=U_OA6sqCSq4

Om ni nu gick på de här är ni trovärdiga…