Lönnen. http://www.hvbguiden.se/hvbhem/visa/id/6736/lonnen-stockholm

Ett gästbesök till jullunch vart excellente! Åjj!! De kändes så nice att vara välkomstvärld idag på lönnen till julbordet. Att se in i ögona på alla mina vänner som nu bor på hemmet ”gäster”. Och all lönnen-personal, alla vill krama mej hela tiden och jag dem.  Massa, eller de flesta ansvariga chefer, alltså övriga lika institution råkade vara på Lönnen idag. Jag mötte åter ansvariga cheferna från Hammarbybacken, Triaden, Västberga boende, Grimman, där jag som hemlös sovit och fått mat. Det var så kul att få hälsa på personal från Stockholms alla hem i denna kategori! Vad för kategori? En sak vet jag med 100% och handen på hjärtat och min erfarenhet i branschen: Att ni som arbetar med utslagna gör ett så förbannat bra jobb så ja får lust att gråta när jag tänker på det. Alla ni som verkligen bryr er om oss – vilka alla ni tycks göra – skulle jag vilja ge en tapperhetsmedalj. Den senaste tiden har fler av mina polare fått en egen lägenhet! Tack för att ni alla sett till att det blivit verklighet! Tack! Flera vet jag klarar en egen lägenhet. Låt oss ta hand om våra egna först, så är det lättare att sen hjälpa andra.