ÖSTERMALM: lek med tanken att det här är Stekarnas hus.

En Stekar-far på besök. Ska dra upp Stekar-barnbarn i Stekar-barnvagnen i trappen in till Stekar-huset. Ut kommer en Stekare och springer iväg. Stekar-far tittar mil efter Stekar-löparen, sen på Stekar-barnbarn i Stekar-barnvagnen. Sen på trappen och gör en ansträngning. Misslyckas!! Väntar ett tag. tittar åt flera håll igen men med lite längre ansikte, ut på gatan om det kommer nån Stekare till undersättning. Ingen Stekare i sikte! Stekar-far biter ihop och LYCKAS!! få upp ”Stekar-packetet de fem stegen (bra där Stekar-farsan) Lek vidare med tanken att hela långsidan är varsina våning! KOLLA GARDIN-PARTIERNA och döm själva! kan detta vara möjligt? och bor det nån i tonet? kanske, kanske, och kanske det är där Stekarnas fastighetsägares SON!!! som bor i tonet! Det släcks och tänds i tonet iallafall på sena nätterna. Här finns det, k k k  tokain! Sanna min ord i denna saga gott folk. En annan har ju span så att säga, både dag o nattetid. Men på dagen förstås är det tyst som fan. Men på natten, DÅ! och särskilt efter slaget 03:00 cirkus, då jävlar rör de på sig. Inte för att stekarna verkar vara speciellt fulla, men de är en dans ett språk ett folk en stil ett tecken på att de ÄR! nog fan några där som pudrar näsan KRAFTIGT!!! Nåra å nåra, de va väl i mildaste laget! Hela huset tycks pudra! Ja! de verkligen luktar stek, bränd stek. Poliserna är där ibland, men bara efter 03:00 på natten. Då polisen vart på besök blir det mörkläggning ett par tre dygn. Sen kommer Stekarna ut igen.

ÖVERSIKTKARTA: STEKARNAS HUS. är det samma gardinrader?

 

DETALJ: DEN BESVÄRLIGA FEMSTEGS-TRAPPEN.

 

MOT HÖGER I BILD SPRANG STEKAR-LÖPAREN SOM STEKAR-FAR TITTADE MIL EFTER FÖR ATT HOPPAS ATT FÅ HJÄLP UPP I TRAPPEN MED STEKAR-BARNBARN OCH STEKAR-BARNVAGNEN.

STEKARNAS TON DÄR DET TÄNDS OCH SLÄCKS PÅ NATTEN.

 

DETTA ÄR JU EN SURREALISTISK SITUATION, HELT I MIN SMAK. EN RELL KUFISK SAGA.

Här sitter jag fast i ett Stödboende för missbrukande hemlösa på Östermalm och iakttar den ena mystiska händelsen efter den andra, utan att så mycket som strecka på halsen.