STATEN SPRIDER TUNG NARKOTIKA

Inte för att mitt behov av att skryta är nämnvärt högt. Men visst känns det power när en simpel bloggare, registrerad hemlös tung narkoman får sin röst både hörd och förstådd.  Jag tänker på mitt skrivande om subb, metadon och heroin. Jag kunde heller inte låta bli att kontakta SVTs journalist Bankell och tipsa om detta jag skrivit om i somras, med fler gånger  LÄS DESSA  TRE LÄNKAR http://www.ekebert.se/heroinets-fornyad-utbredning-i-sverige/

http://www.ekebert.se/?s=narkotikaj%C3%A4garna  

 

2 kommentarer på “STATEN SPRIDER TUNG NARKOTIKA

  1. Jättebra att Lise förklarade att ni är “särbos” annars har jag kommit sättande med flyttgröten
    hihi! Förresten vart tog pissråttan vägen, din pissenisse? Jag har hälsningar annars, från den, att avundsjuk och avundsam är bara förnamnet! Alla råttor är födda sådana puss puss
    GRATTIS TILL EGET BOENDE ÄNTLIGEN

    • Du syftar väl på ett av mina tidigare inlägg här nyligen? ja får väl gå dit då och förklara mej en smula!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.