Bokborden på Drottninggatan. Där krävs det både kunskap och tålamod, bord efter bord efter bord. Tonvis och åter tonvis med pärmar. Nya som gamla.

12

Carola Högbergs nya roman Oskuldens ögon verkar rak och sann.

3

Carolyn är som en vingklippt fågel redan från födseln, eftersom hennes föräldrar redan då fattar beslutet att fostra upp henne, till det trognaste Jehovas vittne som vandrar på denna jord. Inga misstag kommer att tillåtas i hennes liv. Den värld hon fötts till är ond och därför kommer den snart att försvinna i Harmagedon-kriget. Sedan ska det bli ett Paradis på jorden, Guds Rike. Det är detta livet som räknas. Det gäller att bli godkänd av Gud, för att få leva där. Därför lever hon som en tillfällig gäst, i sitt eget land och detta ligger till grund för många av hennes beslut och hennes verklighetsuppfattning.”

4

Bosse Schön och jag har stött på varandra förut http://sv.wikipedia.org/wiki/Bosse_Sch%C3%B6n

5

Femton puppor stycket! För en märkessamlare måste detta vart the big Julafton!

6

Själv köpte jag den här för tjugo spänn!

7

Och denna dubbel-LP från 1970 producent Andrew Lloyd Webber och Ian Gillan (Deep Purple) som Jesus Christ. 50 bagis! Tackar för det! Minns att 1970 så hade vi under musik-timmen grundskolan denna opera i högtalaren till tjejerna förtjusning och frökens musikglädje medans vi grabbar satt och muttra.

Kolla in serietecknaren Tomas Antila! Kan Tomas verkligen syssla med något annan än att skriva och teckna serier? Tror inte det! Vicken härlig och trevlig snubbe! Och mysiga serier. http://www.siktamottoppen.se/

 89

 

Tomas Antilas serietidning.