Sitter här och redigerar bilder. När jag ser er här finns inte mycket att säga. Förutom att jag älskar er alla tre, men på olika vis.

 

Till vänster: Dan the Hooker dunderdan ”Våra grejer ligger ute på spotify” hälsar dunderdan. https://soundcloud.com/VividSpirit

Tack för att du var fotograf idag till Svennes http://hellstonemusic.se kommande Års-kalender Dan. (Halvhemligt projekt, hahaha)

Hellstones finns även på Facebook. Där har du möjligheter att se foton på alla kända och halvkända artister testa instrument i stans proffsigaste och socialaste musikbutik. https://www.facebook.com/pages/Hellstone-Music-Sven-Hellsten/172840816089950?ref=ts&fref=ts&locale=sv_SE

 

I mitten (Så klart) Härföraren Lise, kvinnan i mitt liv som faktiskt också har nåt mer än att posera för Stigfinnaren! Nämligen tusen uppdrag och tusen till, plus: Jag älskar dej Lise, http://www.antigympa.nu/ och så klart http://metrobloggen.se/antirynkgympa/ Tack fina Lise!

 

Till höger. Cissi Cecilia Fellenius ”Snärtiga Lärkan Från Söder” Arbetar mycket åt http://www.barncancerfonden.se Utbildar unga – som också haft cancer – till att stötta och peppa de barn som drabbats av cancer i unga år. Är också en av de drivande i Klubb Gränslös https://www.facebook.com/klubbgranslos?fref=ts . Lånar restauranger hit å dit i stan å kör öppen mick där alla är välkomna spela, läsa poesi, hålla brandtal, mm. Intäkterna går oavkortat till Läkare utan gränser. Goa Cissi! Vi ses när det är dags att ses igen!

 

Mitt sociala nätverk växer med dessa tre mitt i mitt liv. Och jag känner sån tacksamhet att växa med er! Till sist: Så roligt och utvecklande för mej att jag lärt känna Hellstones med familj och Svennes anställda. Ingen nämnd ingen glömd.

dan Lise cissi

HEJHOPPSTOCKHOLM