Så mycket bättre! VA!! Din djävul! Ja ska strypa dej, ditt svin, slå ihjäl dej på nolltid! Pang säger de bara så vet du inte mer! Jag hatar dej! Hatar, hatar, hatar!!

Nästa gång du kommer förbi, stryper jag dej! Jag vill inte se dej över huvud taget! Men om du envisas: Följ med! Följ med ner här bakom garaget, ner mot gångvägen, dit lyset inte når! DÅ DJÄVLAR! DÅ DJÄVLAR SLÅR JAG SÖNDER DITT KNÄ! Så du inte längre kan springa omkring och hota folk och råna mina vänner!

IMG_0826 (1024x683)

Får jag bara en glutta chans, kommer jag knäcka dina knän! Du har redan börjat bli svag har jag förstått. Men det hjälper inte, för du fortsätter att terra människor och utnyttja dom. Snart är det slut med det! Du är dels gammal, men tiden är mot dej i detta fall, hur som. Hoppas du självdör! Om du inte skulle göra det inom den närmsta tiden, hoppas jag att din avrättning går snabbt – för din skull – Skulle så vara fallet att jag i egen hög person får möjligheter att konfronteras med dej, allas vår kamrattjuv och personrånare, kommer jag ha mycket svårt att inte svinga av dej ditt huvud!