Klockan är bara strax efter arton men ligger i en nytvättad bädd – rubbet!

Tänk vad fin en dag kan kännas och det skedde så mycke positivt idag!

Har haft fina möten med kompanjon Knoll alltså halva delen av kommande AB Knollochtott Industri inc i vår ateljè. Börjat stänga trädgården för säsongen tillsammans med bästa odlingskompisen grannen Loella och tvättat och Mårten har hjälpt mej städa, fixa golv och kommer skaka de nu inrullande mattorna nån annan dag. Så har jag spanat – som så ofta, på mina Pica Pica. Och då vi får kontakt slänger jag ut passande foder, ut på gatan från den franska balkongen precis i rättans tid innan kråkorna kommer. Kråkorna är skatornas värsta fiende, men ibland handlar de tillsammans. 

Men till 75% så hinner skatorna först till maten, men inte alltid. De blir ofta krig och den som vinner är alltid kråkorna om inte mina Pica Pica är typ 50% fler. Pica Pica och jag kommunicerar.