Precis den frekvensen vi gjorde radioprogrammen Radioskugga på.

Båda dessa program har förövrigt vunnit det stora radiopriset som ”Årets Närradio”

”Genom sitt unika sätt att ta sig an frågor om psykisk ohälsa, lyckas Radio totalnormal avdramatisera ett tabubelagt ämne och lyfta fram en undangömd grupp i samhället”.

Idag besökte jag kanalen live. Fick frågor om Svennes och min almanacka.

”Årets almanacka 2015 Johnny och hans vänner” som kom ut i går. Den finns hos Hellstone Musik och hos mej. Du kan även beställa den då kommer frakt till. 100 spänn för almanackan. Frakt en st. 33 spänn. Två st. 47 spänn. 4 st. tillkommer 60 spänn! Ring mej eller Svenne. Mitt tel. 0765-95,79,39. Svennes tel. 0704-05,61,99. Kör hårt, livet är inget väntrum!

Stämningen inne på stationen ligger på topp torsdagar! Duktiga musiker och poeter sprider ut sitt ljuva. Radio Totalnormal är ett program som direktsänder med publik från Fontaine House, Götgatan 38 i Stockholm. Programmet görs av medlemmar och andra med erfarenhet av psykisk ohälsa.

Förövrigt är suget efter Årets almanacka 2015 Johnny och hans vänner stort. Vad jag än gick fram på stan idag sålde jag almanackan. Skits pomes frits! Nu ser jag fram mot att upplagan snabbt ska ta slut.

Kanske vi då trycker en upplaga till. Alla stålar går till Stadsmissionen. Vi vill överlämna en check 21 april till organisationen då vi har en manifestation på Sergels Torg. ”De utsattas dag”

Radio Totalnormal

RADIO TOTALNORMAL GAV IDAG UT EN BOK ”EN TEXTSAMLING”

Den här antologin presenterar ett skönlitterärt utsnitt av de fantastiska texter som lästs på deras scen.

Roberts födelsedag 21 april anordnar vi en manifestation för de utsatta grupperna i samhället på Sergels Torg. Samtidigt vi hedrar Robban som gestaltar januari i almanackan. ”Till minne av Robban Esperis.”

AlmenackaAlmenacka

Robban va stolt över att få vara med i almanackan och ville vara januari. En polare som kunde vistas i alla läger på stan. Inga fiender, ingen som hade agg eller tyckte illa om honom. Polarn som alltid delade med sig och hade ett smittande skratt.

 

Robert

STOLT ROBBAN POSERAR TILL ALMANACKAN

 

Roberts mor och släkt ville att en tavla på Robban skulle pryda kistan. Det ordnade vi.

ROBERT BEGRAVNING

EN TAVLA PÅ ROBERT FICK STÅ UNDER KISTAN PÅ BEGRAVNINGEN