Packa upp o packa ner packa upp o packa ner! Håll käften hela världen! Va ska ja hutta (slänga) den här gången. Va fan ska ja med 30 galgar till utan förstås att hänga mej i dom! Håll käften hela världen!

Vad för nåt är viktigast att komma åt den närmsta veckan? Vad ska ja ställa i Lise källare? Vad ska ja ta med mej för grejor till dunderdan? Håll käften hela världen, de smäller! Ja lovar! O ja slår djävulskt hårt! De ska ni ha klart för er! Era jävla maskar era stolpskott era mesar! Va fan vet ni om livet era skitstövlar!

Packa upp o packa ner. Jag trode i mitt naivistiska drömska värld att jag aldrig nånsin mer skulle behöva, packa upp o packa ner packa upp o packa ner, ner ner ner ner ner ner.

Sen upp upp upp, med eller utan de godaste kristallerna. E ni me!

Nu ska jag förnedra mej två gånger i veckan genom att ta fram kuken och vifta med den framför nån personal på nån jävla instution under oöverskådlig tid. Kränkas, piskas (rätta in sig i ledet och bli både tam och medgörlig på alla sett o vis)

Jag lovar er, att varje gång dom ber mej ta fram och visa kuken (lämna UP urinprov) Kommer jag skrika: DETTA ÄR KRÄNKANDE OCH ONATURLIGT. I TYSKLAND HAR DOM EN MASKIN DOM DRAR ÖVER HANDFLATAN SOM SEDAN AVLÄSER ALLA TYPER AV PREPARAT!! VA FAN SER INTE NI TILL ATT INFÖRSKAFFA SÅDANA MASKINER? I TYSKLAND HAR DOM HAFT DENNA MASKIN SEDAN IALLAFALL 2007 DÅ JAG SJÄLV VAR DÄR OCH POLIS-LÄKAREN ANVÄNDE EN SÅN. DESSA STÄNDIGA KROPPSKONTROLLER SÄNKER INDIVIDENS SJÄL OCH SJÄLVKÄNSLA! SANNA MINA ORD.

Ja, ja nu har jag skrivit av mej lite frustration.