PACKA UPP O PACKA NER, PACKA UPP O PACKA NER

 

Packa upp o packa ner packa upp o packa ner! Håll käften hela världen! Va ska ja hutta (slänga) den här gången. Va fan ska ja med 30 galgar till utan förstås att hänga mej i dom! Håll käften hela världen!

Vad för nåt är viktigast att komma åt den närmsta veckan? Vad ska ja ställa i Lise källare? Vad ska ja ta med mej för grejor till dunderdan? Håll käften hela världen, de smäller! Ja lovar! O ja slår djävulskt hårt! De ska ni ha klart för er! Era jävla maskar era stolpskott era mesar! Va fan vet ni om livet era skitstövlar!

Packa upp o packa ner. Jag trode i mitt naivistiska drömska värld att jag aldrig nånsin mer skulle behöva, packa upp o packa ner packa upp o packa ner, ner ner ner ner ner ner.

Sen upp upp upp, med eller utan de godaste kristallerna. E ni me!

Nu ska jag förnedra mej två gånger i veckan genom att ta fram kuken och vifta med den framför nån personal på nån jävla instution under oöverskådlig tid. Kränkas, piskas (rätta in sig i ledet och bli både tam och medgörlig på alla sett o vis)

Jag lovar er, att varje gång dom ber mej ta fram och visa kuken (lämna UP urinprov) Kommer jag skrika: DETTA ÄR KRÄNKANDE OCH ONATURLIGT. I TYSKLAND HAR DOM EN MASKIN DOM DRAR ÖVER HANDFLATAN SOM SEDAN AVLÄSER ALLA TYPER AV PREPARAT!! VA FAN SER INTE NI TILL ATT INFÖRSKAFFA SÅDANA MASKINER? I TYSKLAND HAR DOM HAFT DENNA MASKIN SEDAN IALLAFALL 2007 DÅ JAG SJÄLV VAR DÄR OCH POLIS-LÄKAREN ANVÄNDE EN SÅN. DESSA STÄNDIGA KROPPSKONTROLLER SÄNKER INDIVIDENS SJÄL OCH SJÄLVKÄNSLA! SANNA MINA ORD.

Ja, ja nu har jag skrivit av mej lite frustration.

1 kommentar på “PACKA UPP O PACKA NER, PACKA UPP O PACKA NER

  1. Nej, jag kan inte tro dig! Varför skulle du ställa till det så att du är där igen, Va?
    Lägenhet kärlek och allmän trygghet runt om dig, varför i all sin dar skulle du vilja sumpa det? Neej jag tror det inte. Du ljuger och gör du inte det så är du helt slut i pallet. Vad än har gjort så hoppas jag att du står för det då och inte genast börja hata alla andra och gnälla på myndigheterna. Skyll dig själv som den idiot du är. Fy f-n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.