Snälla vi! Vad händer i samhället? Har det alltid vart så här? Men idag får vi information från precis all världens hörn och händelser. Är det detta som gör att vi upplever att eländet har spritt ut sig? Nåt håller på att hända i vårt närområde, med politiken, med moralen och våra känslor! Har vi blivit mer kyliga? OM – i så fall. Beror det på att samhället håller på att trasas sönder? Vad handlar det om i så fall?

 Stödmanifestation mot nazistattacken i Malmö inatt – La Mano kl 18

”Natten till söndagen blev fyra personer i Malmö utsatta för ett mordförsök på öppen gata av nazister efter de feministiska demonstrationerna på kvinnodagen. De blev brutalt misshandlade och stuckna med kniv. En person har livshotande skador och ligger efter operation nedsövd i respirator, en annan har fått en punkterad lunga och är kvar på sjukhus. Tre nazister från Svenskarnas parti (SvP) har gripits misstänkta för mordförsök i samband med händelsen. Vi samlas därför kl 18.00 vid La Mano Monumentet på Södermalm för att visa vår avsky mot det nazistiska och rasistiska våldet.” SLUT CITAT

katarinavägen

FOTO NER MOT KATARINAVÄGEN 

ARRANGÖRER:

Antifascistisk aktion Stockholm. Allt åt Alla Stockholm. SUF Stockholm. Revolutionära Fronten. Stockholms LS av Syndikalisterna. Studenter mot rasism. Nätverket Linje 17.

TALAR LISTA:

Feministiskt Initiativ, Sissela Nordling Blanco

SAC Syndikalisternas generalsekreterare, Liv Marend

Antifascistisk aktion Stockholm, Josefin Andersson

Nätverket Linje 17, Ola och Zandra

Allt åt alla, Deniz Yusuf

Rättvisepartiet Socialisterna Stockholm, Ammar Khorshed

http://blogg.dn.se/epstein/2014/03/09/solidaritetsdemonstration-for-de-drabbade-offren-i-malmo/

http://www.etc.se/inrikes/demonstration-attackerad-i-malmo-det-kom-nazister 

http://www.aftonbladet.se/incoming/article18509548.ab 

http://www.etc.se/nyheter/bildspecial-stor-stodprotest-efter-nazistattack

Katta två

katarina två