NÄ, JA SÄGER DET NU!!!

 

IMG_1833IMG_1749IMG_1829 - version 6De kommer fram snart ändå. Lise och jag är inte par längre, sedan några dagar tog det slut.

Men vi pratar och Lise hjälper mej med lite såna där tekniskt praktiska saker i blandad kompost. Vi kommer träffas och greja med lite ändå. Vi känner ingen agg till varandra på något vis.

Sedan har det hänt än en tråkig sak men bara för mej. Jag har blivit av med lägenheten och bor för närvarande på härbärgen och hos en å annan brukare. Det berodde endast på att jag – så fort jag vart ”fri” – öste droger och öl i månader nu härom. Enligt Svensson mått mätta. Men de gör heller ingenting. Kanske jag lär mej nåt som gör att det händer något. Som att sluta röka exempelvis (snart två år sen) hahaha. Nåt som förändrar den där lilla kromosomen i mej som felar. En liten, liten kromosom som står lite galet i stallet. Ja, ja man har ju vart me förr.

Nu har jag i två dagar närstuderat jordens former. Ett sätt för mej att gå in i livet. Se bakåt i tiden. Och framåt. Jorden talar ett tydligt språk! Kan du det?

Om inte så får du lite hjälpmedel nu. Vet du att du är lik både en gren och ett berg.

IMG_1663 IMG_1708IMG_1732kufisk ettIMG_1694IMG_1720 IMG_1745 IMG_1738 IMG_1740 IMG_1741IMG_1724IMG_1739IMG_1763

IMG_1742 IMG_1744

IMG_1733IMG_1831IMG_1768IMG_1731 

2 kommentarer på “NÄ, JA SÄGER DET NU!!!

  1. Johnny. Smärtsamt läsa även om jag visste vad som hänt. Jag vet hur du har kämpat och hur du kämpar. Livet är inte lätt. Min respekt för att du skriver som det är. Lättare för dig och oss alla som tycker om och vill hjälpa dig. Vi tar nya tag
    . Du är och förblir givetvis min vän. Är i Hälsingland men på väg söderut. Hör av mig så ses vi och målar om kartan lite grann. Tar nytt sikte och kör på. Framåt. Någon annan vägval finns ju inte. Det vet både du och jag. Vi har mycket kvar att uträtta. Hörs. handslag Bosse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.