Plötsligt så där – krängde ja på en snubbe almanackan.

(Statistiskt sett har ja krängt i butiken en almanacka var sjätte minut, enligt en sann känslomatematiker)

Så dyker ”Svempa” ner i mitt ”innespår” i den goda musikbutikens långkorridor (för tillfället ockuperat av en galning) och säger: ”Plåta Mats om du vill!” Mats? Ja min spånskalle hajja nada.

Svempa visade på mej mannen som just passerat samt ”hunnit med” investera i en ”Johnny och hans vänner”

De visade sig – för mej alltså – vara en tung gubbe i branschen. Kolla länken vänner. http://bit.ly/1Blh7NC Namnet Mats Paulsson lyssnar han igenkännande på.

”Mats Paulsson, Stockholm. Hans allra första skiva gavs ut 1964, ”Tango i Hagalund”, men det stora genombrottet kom med ”Visa vid vindens ängar” två år senare. Mats är både sångare, poet och konstnär. Han har flera utgivna skivor på cv:t och har andra kända verk som ”Barfotavisan” och ”Baggenslåten”

Redig prick med plus i kanten. Såna människor diggar ja! Inga märkvärdigheter här inte.

Alla är och har samma utgångsläge. Så vi hade ett förträffligt möte Mats Paulsson å ja. Visade hemsidor å Instagram för varandra så de bara blixtrade om det.

Kort, sa ja! Ok sa han!

Ser du ljuset där mannen! Sa ja. Visst! Sa Mats som fatta galoppen å gick i pos precis när ja sköt ett dubbelskott för en gångs skull. De här vart bäst!

Mats Paulsson 3

MATS PAULSSON GILLAR LÄGET

 

Och för dej som fortfarande drägglar efter denna kult-almanacka har en liten gnutta chans att komma över den på fredag senast lördag. Passa på då för de ska ni veta. Självaste Jan Tårtan Lööf http://bit.ly/1xwm0mx som bjudit på teckningarna till almanackan dyker in efter nyårshelgen. Å Janne har bokat sex stycken. Sista lådan almanackor öppnas på lördag, tjooo!!!

3-2 (dragen)3-3 (dragen)

Å kolla här da:))

http://stockholm.etc.se/kultur-noje/stockholms-hemlosa-star-modell-2015