Kokbokens fader Magnus Hansson http://www.magnuskok.se/se/aktion-n%C3%A4ra-dig/kokboken-8558557 organiserar boken och allt runt detta gigantiska projekt. Själv bidrar jag med min livsberättelse om hur det gick till under resans gång att hamna där ute på gatan och späder på med dryga 40-talet ärliga mininoveller som anknyter till livet på gatan. Där i mitt skrivrecept har jag lagt ner en knippe poesi också. Fångad från de utsattas perspektiv som en god kontrast till mitt övriga skrivande i boken. Två matrecept står jag för i KOKBOKEN också. En liten extra krydda ju! Nu är du så vänlig och sprider denna nyhet till så många som möjligt. För det är nämligen som så här: Allt, precis allt överskott går till dom som inget hem har. Vi tror på det här projektet. Vi tror så pass starkt att vi satsar på att denna bok kommer bli årets Julklapp. Du kan förbeställa böcker. Läs mer på Herr ”Klockers” sida! Alltså Magnus köks hemsida. Trevlig avslutning på denna dag önskar jag er alla!

PS: ni hittar smakprov från boken under kategorin  https://www.ekebert.se/category/kokboken/