Så ringer de yngre goa folket mej: ”Hej hej heja haka på, till Klubb Gränslös Johnny!”

ROST 1

 ”Klubb Gränslös är ett öppet vardagsrum/afterwork för människor som vill se och verkar för en rättvisare, hållbarare och bättre värld.

Första kvällen blir 13 nov på restaurang Rost. Kom vid 17:00, dela en pizza med någon, lär känna nytt folk. Vi kommer att brainstorma kring gränser och visioner. Det blir uppträdanden. Från 20:00 dansar vi loss till ChocoChili https://soundcloud.com/djchocochili

22:00 måste vi gå hem eller vidare för då stänger Rost. Entré är frivillig och går direkt till läkare utan gränser & ingen människa är illegal.

VARFÖR? Vi vill sudda ut rasism och gränserna mellan ”vi” och ”dom”. Vi vill sudda ut globala orättvisor och stängda nationella gränser.

Vi vill göra Revolution helt enkelt.

Vi är en mänsklighet med en planet att leva på och nu är det dags att vi börjar tänka så i Sverige och globalt.

Är du bjuden till Klubb Gränslös är sannolikheten stor att du redan tänker i dessa banor och målet med Klubb Gränslös är att stärka oss, denna grupp som verkar för en sådan värld.

Skapa en frizon och en skön plattform för diskussioner och massa nya vänskapsband.

Tillsammans är vi många och tillsammans är vi starka” .” CITAT: Dj ChocoChili/Johanna Wickström och Cissi Cecilia Fellenius.

ROST A

Cissi som höll i kvällen utåt! Klädd för kvällen i rött och svart har en otrolig historia.

http://blogg.barncancerfonden.se/author/cecilia-fellenius/ 

 Det formligen öser å kokar av pepp å kärlek i den här uppmaningen. Bara för du läsare verkligen ska känna det har jag hela deras text kopierad i stycket ovanför. Känn hur kärleken till och livet väller fram i texten!

Att alla dansar är kärleksfint. Kom på mej själv att plötsligt dansa spontant och tänkte: va håller jag på med? Men vad fint och avslappnat det känns! Och dansade vidare över hela lokalen.

Sen blev det liksom ringdans. Där en i taget går in i mitten och leder dansen spontant. Blir påhejad till rytmiska danser från världens precis alla hörn. Givetvis hoppade jag in i mitten när andens kärlek liksom bara flög fram, in i mej! Tjooo!

 

ROST 2 Citat från ägarna ”Rost”: http://www.roststockholm.se  ”Att starta och driva ett ställe på Söder har länge varit vår dröm. Vi bor här och älskar vårt söder. När en lokal på Wollmar Yxkullsgatan blev ledig slog vi till” https://www.facebook.com/RostCafe

ROST 3

 

Dj, ChocoChili:

”Alltså jag är sååå lycklig! Premiären av Klubb Gränslös gick över förväntan! Alla uppträdanden var magiska, jag gjorde nog min bästa spelning hittills och det var precis det öppna vardagsrummet vi drömt om!!! Här är det John Arthur Ekebert, själv hemlös, som läser dikten ”hemlösindustrin” till tonerna av Vladimir Galdamez gitarr. Vackert! . Tack till alla som gjort den här dagen så otroligt vacker!”

ROST 4

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151675193437396&set=vb.610092395&type=2&theater

kristo från Spanien/Rumänien är T-banemusikant. (De va därför jag kände igen honom, från tunnelbanan) Kortfattat berättat: De Gränslösa goda var på väg till Tensta. Då kom Kristo in i vagnen och spelade ja ni vet. Gränslösa Cissis gäng tog och åkte fram och tillbaka med Kristo som är hemlös EU- medborgare i Sverige. (Nånting vi alla i Sthlm ser överallt idag) Snart dansade folk i Tunnelbanan. Dom blev vänner och nu bor Kristo med ”DeGränslösa”  

ROST 5

HEMLÖSA EU-MEDBORGAREN KRISTO

 GRÄNSLÖSA DANSER OCH SE! VEM HITTADE ETT FLIPPERSPEL!

ROST 6

ROST 7

ROST 8

 

Fri i själen,

stark fri vandrande iväg.

Tyvärr staden där ute i mörkret

fortfarande rå och kall.

Nog!

Nu känner vi!

De mogna att sprida:

Gränslösa ut,

Hit

i stadens Stockholm

nattaljus…

 ROST 9

Det här måste du uppleva själv! Vicken styrka och godhet, vilja och kraft som finns i den hungriga unga nya generationen. Vårt framtidshopp. Dom som snart ska ta över i samhället!

HEJHOPPSTOCKHOLM