JAG BLEV RÅNAD PÅ HÄRBÄRGET GRIMMAN

Min gode vän ”Janne Lången” Sjöström blev personrånad inne på akutboendet Grimman.

Janne berättar:

”Jag försökte sova men ja var för nervös i högvarv för jag mådde dåligt. Två timmar senare när jag varvat ner så rycker några i min säng på härbärget Grimman. I en fyrbäddssal där personalen släpat in ytterligare en säng, alltså fem sängar i en fyrbäddssal.

Fick sova med rikspundare som lindade en halsduk runt halsen på mej medans den andre höll mej fast! De ville strypa mej! Så försökte de bryta av mitt finger där jag hade en minnesring från mitt förflutna. Jag vred mej ur greppet utan att de bryter av mitt finger. Så får dom ringen bara för att lätta på trycket på något vis. Då försöker de ta mitt armband som även de har stort värde för mej.

Så lindade de en stor handduk runt mitt huvud så de inte skulle höras när jag skrek, de hade ett metallrör i händer inlindad i ett tygstycke för att dämpa ljudet från smällarna på mitt huvud! De sa att ja va polis eller golbög!° Men de e ja ju inte. De slår mej jättemycke.” (Slut citat Janne Lången)

Jag säger bara det! Hur kan de få gå till så här? Det tog sen flera dagar innan Janne vågade hämta ut sina personliga tillhörigheter från Härbärget för han var så skakig, rädd och ängslig att bli rånad en gång till.

2 kommentarer på “JAG BLEV RÅNAD PÅ HÄRBÄRGET GRIMMAN

 1. Det är för jäkligt med tanke på att “tak över huvud ” garantin gäller dessa härbärgen. Man undrar vart skattemedlen går till.egentligen.

  • Som de vise säger:
   Sluta med sovsalar, ordna enkelrum.
   Tak över huvudgaranti gäller endast de som e skrivna i storstan men de visste du.
   Janne är skriven i stan men det har inte med överfallet att göra.
   Skatterna går väl både hit å dit.
   mvh/ John & Janne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.