Åter spatsera nice stan, ljummet, lagom, ett sorl, luftballong!

 LUFTBALLONG

En harmoni med mat, öl och pråmrestaurang!

 PRÅMRESTUARANG

Givetvis skulle dokumentärfilmaren/fotograf Frank Aschberg vara den allra första som fick boken HÅLL HÖJDEN! Nu när fotoboken levererades i taxi idag till mej från http://www.stockholmia.stockholm.se/  Stockholms Stadsmuseum egna förlag. Två feta lådor med böcker. Franki såg ju till att ja höll peppen hela år 2011 genom att pusha mej med sitt stående uttryck ”Håll höjden!”

Frank Aschberg

 Ja zicksaxade idag omkring på knivsöder med Frankes ex av boken i hand och fann honom till slut, strax bakom Skrapan. Men boksläppet är inte förrän 12 sep Sthlm- Stadsmuseum Tessinsalen 17:00.

Så, du läsare här, kom du med till bokreleasen , ta med dej en vän också! Och så klart du Marianne, du kommer väl hoppas jag!

 Tänk vad fantastiskt! Jag skrev ju om en trummis härom. Då jag inte hade kameran med mej se inlägg  https://www.ekebert.se/stockholms-kulturfestival-2013/

Idag hörde jag trummor när jag kom knallandes från Gamla Stan. Tänk om det är den där fina killen, tänkte jag. Och visst! Där satt han och gladde folk.

 TRUMMISEN

Sakta vi går genom stan…

 SAKTA GÅ STAN

Bromma flygplats fick även problem med landningar då dessa förtjusande ballonger sveptes med i termik se artikel här http://www.dn.se/sthlm/luftballonger-forsenade-brommaflyg/

BALLONG

Men nu har jag lärt mej ett och annat. Aldrig slarva med att ha med mej min dokumentärkamera av klass EOS M. Eller på något vis få för mej att: Jag tar ledigt från fotandet. Nupp! Alltid redo, alltid klar, alltid peppad och så, även lite glad…