Shirly Holmbergs dröm.

Till John Ekebert

Drömde en väldigt märklig dröm i natt. Känner att jag måste dela med
mig eftersom jag drömde om dig.

Du var skäggig och alldeles terrakotta röd. som en kruka du vet …
Du var med några vänner i någon form av tält/husvagn fast
gungställning, det var sommar.
Du skulle gunga, för du var så glad, och gungade och gungade och
gungade – jätte högt. Alltså verkligen obeskrivbart högt.
och sen flög du av, som en raket. och föll och föll och föll.
Det var hemskt för jag trodde du hade dött. (det hade man gjort om det
inte vart en dröm)
Men där satt du, i en buske. Inte helt nöjd var du, men vid liv.
I hoppet/fallet av gungan så tappade du alla dina saker, som ett
fyrverkeri. Så allt låg utspritt.
Vi gick runt och plockade upp dina saker på en stor gräsmatta med en
massa små kullar.
En fällkniv där, lite mynt här … Och ett par svarta spetstrosor med
en liten rosett på.. fast vi kom fram till att dom antagligen
inte var dina igentligen utan att dom fallit från en närliggande
balkong. Du tyckte dom var snygga och skulle ge dom till Lise.

Sen vaknade jag.
haha! 🙂

Ha en härlig helg.
kram

 

Kommentar John:

Trots mina sjukdomar hälsar jag glatt på vänner och känner att jag är så respekterad o accepterad. Det ger mej en viss status, trygghet och hemmakänsla. För att garantera accepten är jag i det mentala och fysiska, tvungen att få bekräftelse. Nåt som jag värdesätt under livsgången och fått vinning av tidigare. Att jag överlevde beror i första hand på mitt självförtroende. Förövrigt såg du min rastlöshet, mitt jagande att hela tiden röra på mej i olika situationer. Detaljerna du såg är förmodligen min segervittring att alltid komma först och bli sedd. Fint uppmärksammat att du ser min tanke på mina kära, käre.