Galleri Ringen håller på att renovera restaurangdelen mitt i ringen. Där på kanten låg tidigare WC en trappa ner. Kostade fem spänn.

Nu har gallerian flyttat WC närmare Götgatans entré. Även den en trappa ned.

 

Visst är det rent och avkopplande miljö vi möts av då vi stegat ner till nya toan i ringen. Dock anser jag att den inte skulle behöva kosta tio kronor 100% höjning. Tycker i stället att den skulle vara avgiftsfri precis som Skrapans Galleri har på sin övervåning. Den är gratis.

 

Toa ett

FINT OCH FRÄCHT JU

 

Men i alla fall! Tur att det finns toa där. När jag fotade uppifrån kom jag i samtal med två mycket trevliga ordningsvakter. Skulle inte förvåna mej ett dugg om dom har gått utbildningen hos en viss Anders, f.d. Ordningsvakt, numera utbildar Anders.

Vi har träffats både i kvarteret Grimman då det var Vilda Västen där.

Jag och Anders har även träffats som fotografer på samma utställning. (samlingsutställningar två stycken) Ni som har ögona öppna kan på min hemsida se ”länkvänner” Där finns en viss fotograf med förnamnet Anders.

Toa två

TVÅ MYCKET TREVLIGA ORDNINGSVAKTER. TACK FÖR DEN GODA STUNDEN RINGENVAKTER